Eveniment notabil: ‘Conferinţa Anului Viitor’

Un eveniment cu potenţial, pe 6-7 noiembrie 2013: Conferinţa Anului Viitor program, vorbitori.

Concept:

  • Daca vrei sa auzi parerea unor personalitati cunoscute, vino la Conferinta Anului Viitor unde fiecare dintre cei 40 de invitati va avea la dispozitie 15 minute sa spuna ce crede ca se va intampla si sa-si argumenteze parerea.
  • La sfarsitul celor 2 zile de conferinta vei putea vota raspunsul care ti s-a parut cel mai bun, cel mai bine argumentat sau poate cel mai frumos prezentat. Pe baza voturilor spectatorilor, vom acorda 3 premii: Premiul I – 2.500 Euro, Premiul II – 1.500 Euro, Premiul III – 1.000 Euro.
  • Proiectul va continua pe tot parcursul anului viitor in care  vom urmari ce se intampla cu “prezicerile” invitatilor. Cele care se adeveresc vor fi votate online. In urma acestor voturi, spre sfarsitul anului 2014, vom a acorda un Mare Premiu in valoare de 5.000 Euro.

Un proiect funvertising.

Iniţiatorul proiectului este Alex Zamfir – în anul 2002 a înfiinţat, alături de 3 prieteni, agenţia AdVenture, devenită în toamna acestui an Funvertising.

Alex Zamfir a explicat astfel, pentru Hotnews, de ce a ales sa organizeze evenimentul “Conferinta Anului Viitor”:

Din dorinta de a face un altfel de eveniment in Romania si din dorinta de a auzi si alti oameni care si-au demonstrat valoarea in domeniile care activeaza si care ar avea ceva relevant de spus pentru oameni in general. (…) Stiind ce te asteapta in viitor, indiferent daca e un lucru bun sau rau, te ajuta. Auzind 40 de pareri foarte diferite despre Romania anului 2014, ar trebui sa iti faci o idee mai buna despre ce ar trebui sa faci tu ca individ si tu ca roman, anul viitor. Sper ca multi factori de decizie din Romania, fie ca sunt din mediul privat sau din mediul public, sa fie prezenti la eveniment. Mi s-ar parea un lucru bun pentru ei, in primul rand, apoi bun pentru noi romanii si un semn de respect pentru cei 40.