#proiecteremarcabile: ICEEfest – un proiect care are ce căuta în România

De cinci ani, Dragoș Stanca invită lumea la ICEEfest – evenimentul tehnologic internațional pe care l-a fondat.

ICEEfest stands for Interactive Central and Eastern Europe Festival and has been building itself into one of the largest Internet related festivals organized in the CEE and SE Europe region since 2012. You can browse through our recent history.

Ultima lui strigare pentru ediția din acest an invocă inclusiv caracterul civilizatoriu al festivalului – la care chiar vin nume mari ale industriei ITC globale, iar atmosfera e bine relaxată.

Citat editat și adăugit:

De azi în exact două săptămâni începem, pentru al 5-lea an consecutiv, ICEEfest.

Un proiect amplu, un proiect (foarte) scump, care ar fi imposibil fără sprijinul vostru (banii din sponsorship acoperă cu greu o jumătate din costuri).

E un proiect despre care multă lume ne spune că nu are ce căuta în România. “Nu încă”. Mereu, “nu încă”. Uneori, cred că acest “nu încă” e problema noastră de bază :).

Mai sunt doar două săptămâni. Ieri v-am trimis 7 (puteam găsi şi 70 😉 ) argumente pentru care, credem noi, festivalul merită atenția şi sprijinul vostru. Le găsiţi aici.

2. Investesti eficient in viitorul tau. Tehnologia schimba totul si performanta in ceea ce faci e afectata direct de intelegerea timpurie a principalelor tendinte.

Poti sa vezi in doar doua zile (9 si 10 iunie) de training intensiv peste 100 de speakeri si traineri internationali de la cele mai mari companii globale.

Festivalul este deschis de discursul Netflix, prima prezentare de acest fel din regiune. In agenda vei gasi, de altfel, o lista impresionanta de companii si produse despre care poti afla informatii neflitrate: Google, Facebook, Waze, Instagram, LinkedIn, Yahoo, Tumblr, TripAdvisor, Shazam, CNN, BBC, Vice, Euronews, Eurosport, Discovery si multi, multi altii.

3. Ai de unde alege, indiferent de subiectele care te intereseaza. De la creativitate pana la continut, de la tehnici avansate de monetizare a traficului online pana la tehnologii care sa te ajute sa fii performant sau sa generezi vanzari, continuand cu modalitati de viralizare a campaniilor, de utilizare a realitatii virtuale si nu numai, avem o multime de subiecte pe care le abordam cu acelasi interes .

Aceasta este Agenda actualizata pentru fiecare dintre scenele festivalului: INNOVATION 1 / INNOVATION 2 / FOCUS / ICEEhealth.

Dacă vi se pare că industria şi piaţa aceasta nu merită atenţia tuturor companiilor globale de digital şi tehnologie din lume pentru 2 zile pe an, sau că 75 Euro pe zi de training intensiv pentru voi şi/sau colegii vostri e prea mult (sau că e mai logic să investiți 600 Euro pe un bilet de intrare + avion + cazare ca să mergeţi la evenimente asemănătoare din alte capitale europene), ignoraţi acest mesaj.

SAU, dacă vreţi, puteţi sprijini acest proiect, ajutându-vă în acelasi timp şi pe voi, ca performanţă profesională, ajutând şi companiile voastre, care au nevoie de oameni cu mintea deschisă spre nou.

E simplu. Trebuie doar să cumpăraţi un bilet. Sau 10 😉

Detalii, aici.

Vă mulţumesc frumos (şi în numele colegilor mei),

Dragoş

Dragoş Stanca | Board Member at Think Digital Group | Founder ICEEfest